GoCoCo,  styrketräning

Sorry Monday, you’re out.

Jag bestämde mig rätt tidigt igår att måndagen inte skulle få överleva den här veckan. Dagen som annars brukar vara min favorit var igår något jag kunde ha klarat mig helt utan. Jobbdagen var bra, kunderna lika duktiga som alltid och kollegorna förtjusande.
Men privat. Nä, inte mycket till dag. Jag var trött, på rätt dåligt humör helt utan anledning, hade ont i magen, noll aptit och min 5 kilometer korta löprunda kunde knappt räknas som träning. Dessutom förlorade Sverige sin fotbollsmatch, och även om jag inte kunde bry mig mindre (och faktiskt sov mig igenom matchen) så kändes det ändå som spiken i kistan för min skitdag.

Så. Min vecka börjar den här gången med en tisdag, och det är inget konstigt alls och faktiskt helt tillåtet att hävda när man är vuxen. Det är dessutom rätt skönt att säga att min vecka började med att jag vaknade pigg, hade en jättebra dag på jobbet och innan lunch körde en kopia på mitt grispass från förra veckan. Lite långsammare löpintervaller idag, men precis lika svintrött som för en vecka sen. Slet som ett litet djur och konstaterade efter passet att jag nästan t.o.m. hade slitit sönder mina bästa bästa grisrosa GoCoCo-strumpor…men med tanke på att de har hängt med i ett drygt år och sprungit åtskilliga mil på världens längsta stortår så är jag inte det minsta förvånad. Dags att beställa nya och kanske äntligen göra slag i saken och förära benen med ett par rosa kompressionsstrumpor!? Det är ju trots allt snart dags att springa det där långa loppet som gnager i bakhuvudet…

Jaha…hur startade ni veckan då? Som sur-måndagen igår eller skön-tisdagen idag?

Hej stortår!

5 kommentarer

 • Åsa

  Trist att ha en dag som inte riktigt lirar. Men å andra sidan brukar det bara kunna bli bättre. Det där med att en femkilometers runda inte skulle räknas som träning. Det håller jag inte riktigt med om. 🙂

  Hoppas att du får en fin kväll Helena.

  Kram

 • Bottne

  Helt klart skön-tisdag!! Gårdagen är begraven och glömd. Idag däremot. 10 promenader upp och ner för en 110 meters backe i djup sand (läs svinjobbigt), en myspromenaf med mamma på plankats och surströmming med mormor och morfar. Ljuvliga tisdag!

  Helt rätt. När man är vuxen går man faktiskt bestämma sånt! Det bestämmer vi tycker jag.

  Kramar

 • Karin FoH

  Med tanke på att jag spenderade nästan hela måndagen på tåg, flygplats och flyg med en hyperaktiv bebis som krävde konstant underhållning var dagens tisdag bättre för min del. Mer avslappnad och innehållandes både bra träning och god mat. Och så lite sol i trädgården på det.

  Skönt att din tisdag blev så bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.