dryck,  mat,  vänskap

>Alamos Chardonnay 2007

>Jag och C var på vinprovning igår…och jag har nu äntligen hittat ett vitt favoritvin! Alamos Chardonnay 2007, från Argentina och med nummer 94819 på Systembolaget.
Fantastiskt gott…vilket tyvärr känns i huvudet idag. Man ska inte gå på vinprovning på sin gamla arbetsplats där det slutar med att flaskorna efter provningen lämnas öppna framför näsan på en. Synd att hälla ut så gott vin…
Efter vinet blev det middag under favoritträdet på Vapiano – mums! Har ni inte varit där ännu så måste ni gå dit nästa gång ni har vägarna förbi huvudstaden. Maten är verkligen hur god som helst och stämningen i hela restaurangen bara så mysig! Kan varmt rekommendera salladen med vitlöksstekt oxfilé och parmesan… Inte nödvändigt dock att vara lika modiga som vi var igår och blanda oxfilé och scampi…men för er som vågar så har ni en given vinnare! 🙂

Otippad kväll med oplanerad huvudvärk idag. Tur att det är fredag och mina helgplaner enbart består av massor med kramar och vila.
Jippi!.

En kommentar

  • Cicci

    >Ha ha, precis samma planer som jag har då! Grymt att va bakis en fredag på jobbet =) Snacka om skönt att slappa i soffan nu & ha en hel helg framför sig.

    Coolt att du fått se Szalkai flyga fram =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.