böcker,  underbara lillebror

>Spännande kväll!

>Jag har lyckats komma över två biljetter till samtalet om ”Det fria ordet och det laglösa våldet” med Roberto Saviano och Salman Rushdie på Svenska Akademien ikväll!
Verkar bli en himla säkerhetspådrag á la Säpo med legitimationskontroll, kroppsvisitering och genomsökning av väskor…
Inte konstigt kanske med tanke på att Mr. Saviano lever under ”säkerhetsnivå 3”, ständigt dödshot, vilket betyder att han enbart åker i bepansrade bilar, ständigt omges av två livvakter och aldrig kan sova mer än två nätter på samma ställe…allt p.g.a. att han som 22-åring bestämde sig för att infiltrera sig i Europas mäktigaste kriminella organisation, den italienska Camorran, och sedan offentliggöra allting genom sin bok ”Gomorra”.
Är just nu helt uppslukad av boken, och har du inte läst den – gör det NU!
En helt otrolig skildring av en värld man inte trodde fanns. Ni som trodde att sicilianska Cosa Nostra var den värsta maffian – tänk om.
Mörkrädd, det är vad man blir. Tur att jag har lillebror att hålla i handen ikväll!.

En kommentar

  • Fridas favoriter

    >Åh, så spännande och intressant! Vilken chans att få gå och lyssna på dem… Själv sitter jag i soffan och myser med en bok och min glögg, inte så spännande men mysigt. 05:an har jag inte smakat men den låter god, ska inhandla ett kit nästa gång och prova mig igenom dem 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.