morgon,  musik,  träning,  tv

>Otippat fynd till min iPod

>

Fick rysningar i kroppen igår förmiddag när jag låg och slötittade på Nyhetsmorgon på fyran… Tilde de Paula hade besök av Darin, 2004 års ”Idol-fynd”. Rysningarna hade inget att göra med honom dock, utan snarare att Tilde, samtidigt som hon kommenterade Darins mognande, uppenbart önskade att hon hade varit 15 år yngre. No further comments.
”Darin?” tänkte jag – har inte han försvunnit från pophimlen nu (har han ens varit där?)? Hans musik har aldrig intresserat mig, men eftersom jag nu är inne i en musikuppdateringsperiod så bestämde jag mig för att ge honom en chans. Trots att det förmodligen inte är ok att ens tänka tanken när man snart är 30 bjöd jag med mig honom i min iPod till gymmet imorse. Det visade sig vara ett smart drag. Killen har verkligen växt till sig. Tänk Justin Timberlake men med en lite bättre röst (faktiskt) och lite mer känsla (garanterat). Simpel pop som inte ställer några som helst krav på hjärnan – perfekt när man tränar!
Ladda in Darin i iPod:en idag, svettas en timme och spara den akustiska versionen av ”Breathin’ your love” till stretchen.

Härliga måndag!
Bilden lånad från darin.nu

.

2 kommentarer

 • mia

  >Jag tyckte bättre om Darins musik innan, då den var mer r n' b, nu är det lite mer dance och det är inte jag.

  För övrigt, jag klara INTE av Tilde. Hon kan ge mig ett nervsammanbrott på mornarna, så tillgjord och piffig, ibland undrar jag om det är kemikalier inblandade..

  Kram Mia

 • Fridas favoriter

  >Jag har inte haft någon direkt åsikt om Darin innan, men hans nya singel är ju faktiskt bra! 🙂

  Tilde är jag lite småallergisk mot, hon känns så överdrivet hurtig och klämkäck på nåt sätt (eller så är det bara för att jag känner mig som motsatsen på morgnarna…) 😉

  Du har förresten fått en utmärkelse på min blogg, kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.