Okategoriserade

>En bra måndag trots väder from hell

>

Idag har det varit en helt ofattbart grå måndag i huvudstaden…trodde knappt det var möjligt för ett väder att bli såhär grått, helt ärligt.
Vad är då bättre en tokgrå dag som denna än att kliva in genom dörren på Studio Paus, gå trappan ner till söta Johanna, bli serverad en kopp kaffe och få sina naglar fixade i en timme? Plötsligt var vädret och vardagen som bortblåst, som alltid när man kliver in på hennes salong och möts av stearinljus, lugn musik och en atmosfär som får vem som helst att varva ner…
Kan varmt rekommendera ett besök hos Johanna eller någon av hennes kollegor, det är verkligen en varm och mysig oas mitt i gråa stan – vardagslyx på hög nivå!
Som en bonus har jag dessutom löst mysteriet med min överskottsenergi idag…pappa är likadan, han har också tusen järn i elden samtidigt och har fötts utan förmågan att somna om på morgonen, trots att han vaknar innan tuppen. Tack för det, nu känns det bättre.

.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.