boktips,  funderingar

>Läsflow…

>Jag är inne i ett helt underbart läsflow just nu, och har minst två böcker på gång samtidigt. Det är inte ofta jag hamnar i ett sånt här flow så jag passar på att njuta av det så mycket jag kan.
På mitt nattduksbord den här veckan har jag en salig blandning… Anna Gavalda blandas med Lara Baumann och den mindre roliga blå boken som mer känns som ett nödvändigt ont…
Längst ner i högen ligger min dagbok. Det slog mig just att det kanske inte är så vanligt att skriva dagbok när man snart ska fylla 30..?
Är det någon mer än jag som skriver ned sin livshistoria med penna och papper?.

9 kommentarer

 • Miss Agda

  >Härligt med tid (och ro) att läsa så mycket!
  Jajamen, jag skriver också en hederlig dagbok. Har gjort det mer eller mindre hela tiden sedan jag var 12 år! Fast nu när man bloggar så blir det ganska sällan man skriver. Har även en "Drömmarnas bok" samt min "lilla svarta bok" som alltid åker med i väskan. Den är fylld med listor, inspirationsnoteringar och tankar. Papper & penna är min grej!

  Kram!

 • Sandra

  >Åh försvann min kommentar nu??

  Jag vet inte, men just det kommentars"systemet" du har brukar jag ha problem med. Får alltid posta flera ggr innan kommentaren kommer fram. Vet du om jag gör något fel?

 • Irina

  >Jag har alltid skrivit dagbok och gör det fortfarande, trots att jag har fyllt 30. Men nuförtiden skriver jag inte varje dag och inte om precis allt som händer. Använder den mest som referensmaterial och skriver bara sånt som är intressant och kan vara till nytta i framtiden.

 • Katinka

  >Jag skriver dagbok jag med. Fast inte dag för dag liksom utan mer funderingar och tankar i livet när det händer någonting speciellt. Härligt med läsflow!!!

 • Miss M

  >Jag gör det =) skriver ner min livshistoria med penna alltså. Det har jag gjort sedan 10 års ålder, och jag har ALLA böcker kvar =)
  Det är underbart att få skriva av sig och att kunna läsa tillbaka flera år =)

 • Ellinor

  >Visst är det underbart när man kommer in i dessa läsperioder. Än har jag inte haft tid att påbörja en själv, men hoppas kunna göra det inom kort 😉

  Vad gäller dagbok så har jag skrivit varje dag sedan flera år tillbaka, ända tills för några månader sedan. Vet inte vad som hände…ont om tid där också kanske. Nu blir det lite mer sporadiskt.

  Kram på dig

 • Bumbi

  >Kunskapen från den "tråkiga" blå boken resulterar säkert i något jätteroligt 🙂 Hoppas vi snart får vår nyfikenhet stillad 😉

 • Solli

  >jag skrev dagbok när jag var yngre..men av ngn anledning slutade jag. Får ha bloggen som en typ av dagbok 😉

  Har läst Gavaldas bok som du har på bilden..fina noveller 🙂
  Vad tycker du om Lara Baumanns bok? rekommenderar du den?

  kram!

 • Zizzi

  >Jag skriver fortfarande dagbok, inte varje dag som jag gjorde förrut, men lite då och då, och jag är 33.
  Kram cissi

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.