Helena i bild,  mitt dalarna,  träning

>Weeeehaaaaaa!

> Efter gårdagens sockerbaksmälla (tack för att ni är fler som förstår…) är jag nu tillbaka med full kraft!

Sov 9,5 timme(!?), började morgonen med en kolsvart kaffe och gav mig sen ut på en morgonjogg (visade sig bli 7,5 km enligt jogg.se).
Är hemma i dalaorten där jag växte upp, så jag passade på att ta en liten nostalgitur…som en joggande sightseeing 15 år tillbaka i tiden. Förbi softball-planen där jag en gång var shortstop, första sommarjobbet fabriken, folkparken där minnena fortfarande lever kvar och Siljans strand som alltid kommer att vara speciell.
Batterierna är laddade och insulinet återigen på en normal nivå – jag är redo att ta tag i en ny vecka!
Foto från Nike Convention 2009. Fotograf: Thomas Althin.

.

9 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.