konsert,  musik

>Det går bra nu…

>

Precis när jag hade skrivit det här inlägget igår slogs jag av nyheten att Robbie Williams släpper ny skiva den 9 november!
Ny skiva brukar betyda ny turné, och ny turné med Rob brukar i min värld betyda close encounter med jordens mest karismatiske artist (älskade moster – packa väskan!).
Hur ska jag smälta allt detta undrar jag?
Tar en promenad och försöker lugna ner mig lite.
Foto privat. Robbie på Ullevi 2006…magisk konsert!

.

8 kommentarer

 • Camilla

  >Ååååhh, jösses, detta var nytt för mig… jaa, jag är ju ingen hejare på musik… Men en snygg karl som sjunger fantastiskt och har en gudomlig utstrålning…. DET fattar jag ;o)… Har inte varit på någon konsert i HELA mitt liv, men detta skulle jag vilja gå på!!!

  Tur att jag blitt en "följare" av dig så litar jag på att du talar om när det ska bli av ;o)… Jag blev följare pga att du gav mig inspiration att komma igång igen efter flera veckor av ingenting… ska ju för fasen göra Tjejklassikern 2010!!! Välkommen in til mig

  Camilla

 • Anonymous

  >Jag packar direkt. AAAAAAAAAAAAAA måtte han komma till Stockholm eller ja var som helst i Sverige.Denna underbara artist med sina underbara uppträdanden.:):):):):):):):)/ moster.

 • CreativeActivity - Sandra

  >Wow, wow, wow!!! Det var en av dagens bästa! Jag var också på Ullevi då – och kan faktiskt säga att den konserten var den bästa ever (tätt, tätt följd av U2s Vertigo Tour 2005 – helgen med U2 var också fantastisk men inte som -05). Åååååh hoppas hoppas det blir nästa sommar och att det blir Ullevi igen!!!

  På söndag är det Madonna – mest för att det ska bli superkul att se henne live då hon är en stor artist men är inget jättefan egentligen :).. Oj, mycket konserter nu för nästa helg är det Way out West här också :).

  Blir det några fler konserter för dig i sommar?

 • Helena

  >Sandra – visst var konserten på Ullevi magisk!? Såg du honom på Stadion två år innan också..? UNDERBART! Ingen mer konsert inplanerad i sommar, men till hösten och vintern blir det en del…är ju beroende och måste ha MINST 5 per år… 😉

 • Moster

  >Älskade systerdotter, väskan är alltid redo för ståplats längst fram för att se den bästa, bästa Robbie! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.