böcker,  träning

>Välkommen regnet!

> Morgonträningen ligger tyvärr redan bakom min rygg och inte längre framför mig… Att ge sig ut med bra musik i öronen innan stan har vaknat måste vara den absolut bästa starten, jag kan inte få nog av känslan! 9,7 km i ganska lugnt tempo blev det idag. Löpningen går verkligen bra nu och det är en underbart skön känsla…

Väl hemma igen gick jag till min butik för att köpa lite frukt och hämta ut ett paket som kom igår – en hög nya böcker! Jag älskar pocketböcker och är inne i en riktigt läsflow för tillfället…kan knappt vänta på att få läsa ut den ena så att jag kan börja på nästa.
Som ni vet fyndar jag en hel del böcker på second hand, men ibland hittar man inte det man vill ha där och då måste jag få tipsa om Bokus.com! Ingen pocketbok kostar över 42 kronor och frakten ligger bara på 19 kronor, hur mycket man än beställer…perfekt!
Vädret för nästa vecka ser regnigt ut, men nu är jag väl förberedd…

Kanske borde recensera lite mer böcker här på bloggen?
Vad tycker ni?

Ha en bra dag fina ni!.

11 kommentarer

 • little Miss Muffin

  >åhh härligt, jag gillar också sånna helger men nu i sommartid är det alltid lite få av dem för min del, men när september börjar kommer jag nog kunna unna mig ett par.

  älskar bokus, har själv beställt lite böcker nu i sommar hos dom, som sagt billigt frakt och rekord snabba lev.tider tycker jag, tror jag har en bok i brevlådan idag när jag kommer hem. 🙂

 • whynja

  >Hej!
  Här kommer ett annat tips på var man hittar billiga pocket. Tyvärr är siten inte så användarvänlig, man kan tex inte browsa och botanisera i urvalet, men om man vet vilka pocketar man vill ha så funkar det finfint. Ingen frakt tillkommer. Själv beställde jag häromdagen 3 pocketar för 88:-.

  http://bokshopen.lycknis.se/

 • Helena

  >Little Miss Muffin – oplanerad tid = kvalitet…mer sånt! Håller tummarna att du får till några helger i september…

  Whynja – tusen tack för tipset, det ska kollas upp! 🙂

 • Christoffer Hedlund

  >Ska du börja med Pickup? Vissa av böckerna har ett visst tema ;).
  Själv läst den ena av dem, tror den låg längst upp :). Ha en superbra dag idag! Soliga hälsningar från Umeå!

 • Pain is just weakness leaving your body

  >Lustigt jag laddade just upp en bild av min bokhög, telepati ;0) ? Jag längtar efter regn så att allt pollen försvinner!!!

 • Katinka

  >Brukar också beställa en hel del från Bokus, men grejen är lite den för mig att jag samtidigt blir arg på mig själv när jag gör det. Jag vill gärna stötta våra bokhandlar IRL och hoppas på att de lyckas bli kvar på marknaden. För mig finns inget som att botanisera i antikvariat och bokhandel och känna doften av ljuv bok… haha…

 • Miss M

  >Älskar också pocketböcker, mer än vanliga faktiskt =) och jag är nästan manisk i mitt köpande! Längtar så till hösten då formligen ska sluka alla mina senaste fynd =)
  *kram*

 • Ellinor

  >Spelet läste jag för några månader sedan och det är verkligen intressant bok.
  Det vore jätte roligt om du ville recenssera lite böcker. Jag älskar att läsa och är alltid öppen för tips!
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.