filmrecensioner,  träning,  vänskap

>Bästa onsdagen…

> …som mest har spenderats i solen på balkongen med min laptop och diverse pyssel och projekt, avslutades på absolut bästa sätt!

Tog en svettig promenad till stan, fönstershoppade lite på vägen och insåg att jag plötsligt börjar längta efter att få shoppa höstkläder…varma koftor och mysiga sockor…
Fyndade gojibär på Hötorget (500 gr för 99 kronor!), hämtade ut biobiljetter till mig och C och svängde förbi Systembolaget för att köpa lite rosé (fick visa leg…ser jag ut som 19?).
Promenerade vidare till SATS Odenplan för dubbla klasser i en medelhavsvarm sal och därefter en spontan picnic i Observatorielunden (en riktig vän är den som tar med sig mat till en hungrig Helena…tack!) med en massa tjejsnack och ett och annat som skulle redas ut.
Vidare i ilfart ned till Hötorget för att avsluta med bio…Sommaren med Göran och en massa skratt. Peter Magnusson var verkligen rolig…kan rekommenderas!

Kommer att somna som ett litet barn nu…nöjd och glad över det mesta för tillfället.
Tack min vän för underbar kvalitetstid!
Foto privat. C och god mat…

.

2 kommentarer

 • Lady Thirty

  >härlig onsdag! hoppas du får en härlig torsdag också 😀
  själv jobbar jag nu torsd-fred sen är det dags för semester 😀

  kram påp dig!

 • Ingela

  >En toppenonsdag låter det som!

  Jag bara måste se filmen – många som tycker den är riktigt bra!

  Ang. Systemet och att visa leg; (ta det som en komplimang! 🙂 som personal måste man ta leg på de som man tror är runt 25. och har personer på sig träningskläder, keps etc så ser de ofta yngre ut. Jag har lyckats ta leg på personer långt över 30 år. Haha! Jobbade på Systemet när jag var 20-22 år.

  Ha en fin dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.