boybands,  konsert,  musik

>Ok, jag erkänner!

>Jag är en sucker när det kommer till boybands…det är bara att inse det nu. Man skulle kunna gå så långt att man nästan börjar kalla det för en sjukdom nu. Obotlig.
Det började med en djup NKOTB-förälskelse för 20 år sedan, och sen har det liksom hållt i sig…jag kan liksom inte sluta fascineras av fenomenet. Det är väldigt sällan jag lyssnar på det hemma, men jag missar inte gärna en konsert när det vankas smörig och sötsliskig pop…
Att jag on top av allt annat är en konsertnarkoman kan ju kanske förklara att jag nu har sett NKOTB 5 ggr (första gången -91 och senaste 4 gångerna som vuxen, i Toronto, Amsterdam och Düsseldorf. Läs om den ofattbara Toronto-resan här…), Backstreet Boys 3 ggr och Westlife 3 ggr (lyckades dessutom med konststycket att komma med på deras live-DVD…ingen är förvånad) och Robbie Williams 2 ggr (även om han verkligen inte passar in i boyband-facket längre och dessutom är värd ett inlägg för sig…).
Inte konstigt att mitt brinnande boyband-hjärta slog gigantiska volter när jag precis läste att Backstreet Boys släpper ny skiva och dessutom kommer till Sverige för konsert i vinter!
Är det nu det händer? Är det nu flickdrömmen besannas och AJ äntligen ska förstå att vi är gjorda för varandra..?

Helena McLean…ja, så får det bli! Mamma – jag flyttar till Palm Beach.
Alla foton privata! AJ och BSB i Globen -05, på Café Opera samma år, Globen -08 och solo på Berns samma år.

.

12 kommentarer

 • Angelica

  >Säg till mig innan du köper konsertbiljett. Jag hänger på. Äntligen nån som fattar vad en riktig konsert är 🙂

 • Anonymous

  >Hahah..jag håller med dig. En sucker av rang 🙂 Har dock bara fått turen att se BBB 1 gång, Westlife 2 ggr och Savage Garden som nästan kan hamna i det facket 1 gång..men att jag missat NKOTB är ett hårt slag i hjärtat, å Take That…. Men nöjer mig att sätta på balladerna av rang hemma i soffan o drömma mig bort..oftast hamnar jag dock i Marky Marks armar och ingen McLean :)/Sofia

 • Helena

  >Sofia – Marky Mark ja…han kommer ju alltid att vara sixpacket to die for… 😉

  Oroshjärta – lätta min nyfikenhet… 🙂

 • "oroshjärta"

  >ha ha det måste nog gå med mig i graven;)….men en liten romans var det, liten romans i en stört overklig verklighet…

 • Helena

  >Oroshjärta – romanser i stört overkliga verkligheter ska man ta med sig i graven…respekterar helt och fullt ditt beslut… 🙂

 • Irina

  >Ha ha, vi tycks alla ha nån pinsam last. Jag t. ex. är beroende av Glamour – trots att Ridge redan varit gift med allt som går omkring på två ben utom sin morsa – men det är bara en tidsfråga… 😉

 • anne

  >Jag gillar också sådan sötsliskig musik, men jag är då inget fan av din kaliber…Säkert inte många som är, eller har jag fel? 🙂

 • mamma

  >Vad har jag ställt till med…haha.jag va ju med -91.
  Ja du…då kanske jag kommer till skott att resa oxå mer än vad jag gör 🙂
  Men du glömmer väl inte "mashavet"….förresten hinner de gå många "tåg" innan de kommer till Sverige *L*
  Kram 🙂

 • Ingela

  >Vad kul att läsa, jag gillar pojkband jag med! 🙂 Men det är nog första gången jag erkänner det "offentligt"! Haha!

 • Lady Thirty

  >haha! den kändes lite otippad 😉 hoppas ni får varandra och att jag får komma på bröllopet 🙂
  kramelikram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.