löpning yoga

>Tisdag 4/8

>Innan frukost.
Promenad: 35 min
Yoga: 60 min
Promenad: 45 min
Lena Järpsten är tillbaka från semestern och hela jag jublar!

Eftermiddagsträning.
Löpning.
Sträcka: 9 km
Tid: 42 min 30 sek (4,43 min/km)
VARMT!.

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Christoffer Hedlund
  4 augusti, 2009 at 20:52

  >Du verkar ha haft en skön morgon :). Vilken sorts yoga gör du? Gör du efter något speciellt program? Oj, frågor kan komma i klaser ibland. Är bara så intresserad att vilja komma igång med något liknande.

 • Reply
  Helena
  4 augusti, 2009 at 21:23

  >Christoffer – det var en underbar morgon!
  Jag kör "vanlig" SATS-yoga, men fortsättningsvarianten. Har också börjat lite smått med Lara Baumanns Quantum Yoga (gå gärna in på http://www.larayoga.com) här hemma och ska försöka få det som en rutin en stund varje dag… Kan verkligen rekommendera att sätta igång med yoga, men ge det tid, tid och åter tid…det tog säkert mig ett halvår innan jag tyckte att det gav något. Nu kan jag knappt vara utan istället…
  Lycka till!

 • Reply
  "oroshjärta"
  5 augusti, 2009 at 13:09

  >ah lena e grym! vart yogar hon på sats nu?

 • Reply
  Helena
  5 augusti, 2009 at 13:16

  >Oroshjärta – Zenit och St Eriksbron… LOVE IT!

 • Reply
  Snorkfröken S
  5 augusti, 2009 at 14:28

  >Vilken träningsdag! Och vilket bra tempo du håller på löpningen!

 • Leave a Reply