Helena i bild,  mitt Stockholm,  stockholmstips,  träning,  vardagslyx

>När ska jag vakna?

>

Alltså, mitt liv fortsätter att rulla på i ett smått drömskt tillstånd. Jag mår så himla bra och ibland undrar jag om någon kommer att väcka mig snart och säga att allt bara är på låtsas…

Tisdagen började som vanligt med yoga (idag i halternecklinne och Yogini Pants från Peak Performance). Promenaden dit kändes lite höstlik och det slog mig återigen att jag verkligen ser fram emot den nya årstiden som är på väg… Så mycket nytt, kul och spännande som är på gång!

Efter yoga och promenad hem åt jag en grötfrukost med de näst sista av mammas blåbär…(tur att jag får det påfyllt i helgen!), lika gott som vanligt!

Lite slötid i soffan, och sen var det dags för lite vardagslyxStudio Paus hos bästa Johanna igen, fransar och bryn på schemat. Älskar känslan av att kliva ner där, sjunka ner i den stora soffan och bara koppla bort världen ett tag. När vi var klara gick vi till mysiga Lilla Japan för en mumsig sushi och två timmar tjejsnack – kvalitetstid!

Efter långlunchen tog jag en lugn promenad genom stan, stannade till och körde ett snabbt träningspass på gymmet och tog sedan bussen hem för en god middag och lite bloggläsning.
Nu är det soffan och ett glas rött som återstår av kvällen, och jag stänger dagens sida i dagboken och konstaterar återigen att jag har lyckats fånga dagen och leva mitt liv på bästa sätt än en gång.
Hur har er tisdag varit?
Foton privata.

.

5 kommentarer

 • mamma

  >Skönt att läsa att du har det bra 🙂
  Min tisdag kan jag inte skriva om här…men jag är är ändå nöjd.Nu ska jag sätta mej och rensa blåbär som jag plockade igår(10liter)Passade på att plocka mellan regnskurarna (härliga höst)De va visst tomt i din frys.Lugn den e tom bara tills på söndag 🙂

 • Ellinor

  >Varför skulle någon behöva väcka dig? Livet kan faktiskt vara underbart och fyllt av lycka. Det är så härligt att höra att du mår så bra. Dina känslor smittar verkligen av sig.

  Vad gäller dagens "kryptiska" inlägg så blev det helt enkelt en förkortning av allt som hänt under dagen (novellvarning hade annars fått utfärdats). Men ibland är det precis som du säger, roligare att bara läsa halvfärdiga meningar 😉

  Kram

 • Ingela

  >Du har haft en perfekt dag i mina ögon! Mysigt.

  Jag har haft fullt upp, städning, pyssel, handling, träning m.m. Snart får min soffa ett besök av mig.

  Kram

 • Snorkfröken S

  >Vilken fantastisk dag; och så viktigt det är att kunna fånga alla njutbara ögonblick.

  (Och Lilla Japan är verkligen ett trevligt lunchställe!)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.