lopp,  super saturday,  träning

>Nu kan jag inte blunda längre.

> Precis hemkommen från träningen och hittade ett kul kuvert innanför dörren – startbeviset till mitt andra Stockholm Halvmarathon! Fick verkligen blodad tand förra året och det ska bli riktigt kul att få springa igen och försöka slipa till tiden lite… Löpningen går bra nu och jag hoppas att det håller i sig i en knapp månad till!

Det är bara en grej. Les Mills Super Saturday – jag är självklart anmäld i år igen. Är man obotlig BodyCombat-knarkare är det nästan värt att gå dit bara för att få skuggboxas totalsynkat med några hundra andra deltagare, och med självaste Rachael Cohen på scenen…svårt att beskriva känslan! Förra året var en helt fantastisk upplevelse – obegränsat mycket glädje, svett och inspiration och kvällen avslutades med mingel, party och dans hela natten! Man missar inte Super Saturday, så är det bara.

Kul, tänker ni. Två roliga events för en träningsnarkoman som Helena.
Tycker ni att det känns lika kul när jag nu inte kan förtränga längre att båda går av stapeln samma dag? Ni kan ju bara ana vilken utmaning det här blir.
Foto privat..

9 kommentarer

 • Petra Månström

  >Håller med övriga talare – du om någon fixar detta! Och kul med halvmaran, jag hade hakat på om jag varit i stan. Nu är jag ju "tyvärr" på fjället 🙂

 • CreativeActivity - Sandra

  >Hahaaa, det blir något att bita i du! 🙂

  Du är en härlig inspirationkälla – både i din positiva inställning till livet och till min egen träning som jag nu tagit tag i igen. Därför har du fått en liten grej av mig…:)

 • Miss Agda

  >Aj, det är typiskt att allting händer på samma dag. Och jag kan inte tänka mig att du skulle kunna springa halvmaran utan att ge ditt allt. För orkar man träna ytterligare flera pass på samma dag så har man bevisligen inte gett sitt allt och iallafall skadar man kroppen om man inte låter den vila efter 21,1km max. Så du får nog göra ett val här tror jag. Själv har jag inte alls satsat på halvmaran nu, har ju haft semester och inte velat träna efter någon strikt målsättning. Så det kommer bli en halvdan halvmara nu och 100% satsning inför Prag istället.
  Många kramar!

 • Bumbi

  >Lopp är bra att ha som mål med löpningen tror jag.. Satt och kikade på Sthlms Halvmarathons hemsida häromdagen och funderade om det skulle stå på listan för mål nästa år.. Kungsholmen runt eller heter det Kungsholmsloppet – jag vet inte, är också något som verkar lockande. Midnattsloppet blir det definitivt igen. Till och med lilla pappa har börjat löpträna efter årets tokeri.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.