mat,  morgon

>Flytande frukost

> Det har hänt något med min morgonaptit. Frukostmänniskan Helena har plötsligt svårt att tugga i sig dagens första måltid…inte vidare bra med tanke på att frukosten är en minst sagt viktig del av dagens näringsintag.
Gröten känns som en omöjlighet att få i sig, för att inte tala om det kokta ägget som jag tidigare har längtat efter…det vill liksom inte. Märkligt, men nu är det som det är och problemet är till för att lösas.
Kom för ett par dagar sedan på att jag ju faktiskt har en blender som står i köket och får oförtjänt lite uppmärksamhet, och vips så var det löst! Ner med mammas blåbär, ett ägg, lite laktosfri yoghurt, en banan, en skvätt sojamjölk, en massa kanel och några flarn rostad kokos. Behöver jag ens säga att det smakar som en dröm?
Foto privat. Hela lägenheten doftar kanel av oljan från Granit. ”Vila, allt är som det ska vara” säger tändsticksasken från Kreativ Insikt, och jag gör mitt bästa för att lyda….

8 kommentarer

 • Träningsglädje

  >jag har blivit likadan och det stör hela min dag. riktigt frustrerande, men det vänder sig liksom i magen vid tanken på att äta (något annat än rent vitt bröd).

 • "oroshjärta"

  >Det brukar vara första tecknet på att man är övertränad det och svårt att sova…bara en tanke? KRAM! Ha en fin dag!

 • Everyday Matters

  >Jag har alltid sämre matlust när jag är stressad, orkar varke yoga eller pysla fram mat på morgon. 🙁 Eller…kanske lever du på kärlek? :0)

 • Helena

  >Oroshjärta – tror att det ligger något i det…och det är lite därför jag har tvingat mig till tre dagars sammanhängande vila den här helgen…heja mig! 😀

 • Julie

  >Sådan har jeg det også ind i mellem. Det vigtigste er, at du trods ale får noget at spise, så tror jeg ikke, at det spiller nogen rolle, om det er flydende.
  Kram

 • Pernilla

  >Jag var med på allt utom ägget.. Men visst är det smidigt att mixa ihop en massa saker när hungern inte riktigt är med.

  Soyamjölk – hur smakar det?

  Undrar om jag också ska ta fam blender och prdna mig lite mellis.. Verkar vettigt!

  Kram / Pernilla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.