helena pysslar träning

>Ofrivillig men otippat skön vila

>Jag är så stolt över mig själv!
Efter allmänna påtryckningar från en och annan kollega toppat med en minst sagt smärtsam timme (tendens till löparknä…aj aj aj!) på massagebänken i torsdags gav jag mig f*n på att jag skulle vila från träningen hela helgen.
Nu har det blivit söndag kväll och antalet träningsminuter sedan i torsdags är faktiskt noll. Jag känner mig ovanligt pigg i kroppen och vansinnigt peppad för en ny vecka med en massa träning och annat skoj!
Vila är ju såhär i efterhand helt klart underskattat och jag ska göra mitt yttersta för att även i fortsättningen få in mer än bara en träningsfri dag i veckan, hur rastlös jag än är och hur svårt det än känns att leva utan endorfinruset som är totalt beroendeframkallande…
Knepet för en människa med myror i brallan som jag är att hitta något annat att distrahera sig med, och det är väl antagligen därför jag snart har en halv kilometer lång stickad halsduk i soffan (lovar att visa när den är klar!). Bättre än överträning iallafall, har jag hört.

* Sov gott mina vänner, och happy andra advent! *.

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Miss Agda
  6 december, 2009 at 21:53

  >Vila ÄR underskattat!
  Snart kan du ha ena ändan av halsduken hemma hos dig och jag tar andra ändan hemma hos oss genom fönstret 🙂

 • Reply
  Pernilla
  6 december, 2009 at 22:04

  >Vila måste man sötis! När Du är less på att sticka halsdukar så får Du börja sticka sockor 🙂

 • Reply
  Petra
  6 december, 2009 at 22:54

  >Haha, jag är exakt likadan – så sjukt mycket myror i brallan att det är jobbigt! Sockor var ju ett kanontips, du kan få fixa ett par med klös åt mig 😉 Kram!!

 • Reply
  Ingela
  7 december, 2009 at 08:40

  >Vilotimmarna är väl investerade i lååååååång hälsa och hel kropp! 🙂

 • Reply
  frida
  7 december, 2009 at 17:23

  >Det där med vila Är knepigt, lyckas glömma bort och inte ha tid med vilodagar. Bra att du lyckades!

 • Leave a Reply