helena pysslar,  träning

>Ofrivillig men otippat skön vila

>Jag är så stolt över mig själv!
Efter allmänna påtryckningar från en och annan kollega toppat med en minst sagt smärtsam timme (tendens till löparknä…aj aj aj!) på massagebänken i torsdags gav jag mig f*n på att jag skulle vila från träningen hela helgen.
Nu har det blivit söndag kväll och antalet träningsminuter sedan i torsdags är faktiskt noll. Jag känner mig ovanligt pigg i kroppen och vansinnigt peppad för en ny vecka med en massa träning och annat skoj!
Vila är ju såhär i efterhand helt klart underskattat och jag ska göra mitt yttersta för att även i fortsättningen få in mer än bara en träningsfri dag i veckan, hur rastlös jag än är och hur svårt det än känns att leva utan endorfinruset som är totalt beroendeframkallande…
Knepet för en människa med myror i brallan som jag är att hitta något annat att distrahera sig med, och det är väl antagligen därför jag snart har en halv kilometer lång stickad halsduk i soffan (lovar att visa när den är klar!). Bättre än överträning iallafall, har jag hört.

* Sov gott mina vänner, och happy andra advent! *.

5 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.