helena pysslar träning vänskap

>Hänger lite på utsidan

>Jag mår som en prinsessa. Jobbar lite mer än vanligt. Stickar. Spenderar en hel massa kvalitetstid med min bästa vän. Njuter av kylan. Läser. Går på bio och äter popcorn. Tränar. Utforskar Spotify. Fikar. Skrattar. Analyserar livet. Lever.
Ifall ni undrar varför jag inte hänger här så ofta menar jag.

Foto privat. Mitt soffsällskap.

.

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Sara
  2 december, 2009 at 08:44

  >Helt rätt val! Datorer tenderar att äta upp ens tid, som kan ägnas åt andra saket istället!

 • Reply
  mamma
  2 december, 2009 at 10:14

  >Heja Helena…synd att våra soffor står så långt ifrån varann.Bättre kvalitetstid att sitta o sticka 🙂
  De ska ju vara hemstickat nu, så vi ligger rätt i tid.
  Ha de bäst.
  Kram

 • Reply
  Miss Upsey Daisy
  2 december, 2009 at 11:24

  >Viktigt att inte glömma det riktiga livet med.

 • Reply
  "oroshjärta"
  2 december, 2009 at 13:49

  >ENJOY LIFE KIDDO!

 • Reply
  CreativeActivity - Sandra
  2 december, 2009 at 20:38

  >Du gör precis det alla borde göra lite mer :)…

 • Reply
  Sandra
  2 december, 2009 at 20:59

  >Ett bra val att inte leva enbart här. Vilka fina färger du har på din stickning. Åh, vad jag önskar att jag också kunde komma igång med det, grejorna jag köpte bara ligger och väntar på att få bli använda.

 • Reply
  Ann
  2 december, 2009 at 22:46

  >How lovely att höra att du har det så finfint pinglan. Shine on!

 • Reply
  Vida
  4 december, 2009 at 19:46

  >Härligt med stickandet, det är något jag vill börja med som en del av att koppla av och vara kreativ utan prestation. Ligger lite efter med bloggläsandet men passar på då jag sitter och väntar på att få borda planet i san fransisco.

  Kramar

 • Leave a Reply