lopp,  träning,  träningsinspiration

>Har hon slutat träna eller?

> När jag går tillbaka här i bloggen och läser vad jag har skrivit om på sistone ser jag att jag har skandalöst få inlägg om min träning…lite märkligt med tanke på att träningen upptar en rätt stor del av mitt liv. Det är ju inte så att min lilla hög med skor står och samlar damm och jag har gått och blivit någon soffpotatis direkt. Nej, det är faktiskt precis tvärtom.
2010 andas faktiskt mer träning än något tidigare år tror jag. Förutom att jag har bett en kollega om hjälp att äntligen styra upp min träning på riktigt, har jag redan följande träningsrelaterade händelser, förutom mina ”vanliga” träning varje vecka, inbokade (de inom parentes inte spikade…) i kalendern. Det kommer garanterat att bli fler!

13 januari – träningsbloggträff med Activio-spinning. Initierad av Cizzi och Terese – kul!
18 januari – något jag inte kan berätta men som kommer att synas längre fram…
21 januari – Helena i en tidningshylla nära dig…
30-31 januariNike Convention 20109 klasser på två dagar. Äntligen! Förra året var det helt lovely!
27 marsPrague Half Marathon. Underbar helg med fina Petra och Millalängtar!
17-18 april Blogger Boot Camp. Missade förra året, men nu är det revansch!
5 juniStockholm Marathon. Ska jag klara det under 4 timmar? Förlåt, jag ska klara det under 4 timmar!
(14 augusti – Midnattsloppet. Kan jag verkligen missa det bästa milloppet i år igen? Tid att slå: 47,18.)
(11 september – Stockholm Halvmarathon. Tredje gången gillt…slipa tiden med en dryg minut och klara det under magiska 1,35 den här gången?)
23-24 oktober – ett helt galen idé och en fysisk prövning size GRANDE som jag inte har spikat…måste få återkomma.

nej, jag har inte slutat träna…och lovar att jag ska bli bättre på att skriva om min träning, om ni vill?

Citius, altius, fortius – 2010, here I come!
Foton privata.

.

15 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.