Okategoriserade

>Plötsligt löparsug!

>Mitt i smällkalla vintern och den ofrivilliga löparvilan blev jag
akut sugen på att anmäla mig till Lidingöloppet! 3 mytomspunna och kuperade mil som en sen födelsedagspresent till mig själv i september…kan det bli mycket bättre!?
Någon av er som ska springa?

Bloggat från min iPhone

.

11 kommentarer

 • Karin

  >Lite otippad dag att få ett sådant löparsug på! Nej, jag ska nog inte springa…. Men kanske att jag ändrar mig, vi får se.

 • Anonymous

  >Åh det tycker jag att du gör rätt i! Jag ska anmäla mig och springa:D Ser jag fram emot! Jag har nyss kommit tillbaka från en alldeles underbar springtur i ett soligt Hudiksvall 🙂

 • Anonymous

  >LL 30km är AS-tråkigt! I alla fall om det spöregnar, minns det som 30km potatisåker fylld med folk som inte kunde täääänja liiite på stegen ens i nerförs backarna. Inget lopp jag skulle prioritera om jag var du, finns andra mycket roligare lopp!
  //extrasyster

 • Miss Agda

  >Jag har bara sprungit LL en gång (min första och sista, fast man ska aldrig säga aldrig…) och tycker det var jobbigare än marathon! Lycka till, no problems för dig, det vet jag 🙂
  Kram

 • Russin

  >Jag är sugen, men inte anmäld. Känns som om det skulle ligga som en bra milstolpe mellan Gbg-varvet och maran 2011. Men jag suger lite på den karamellen.

  Men kör på!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.