Okategoriserade

>Ålderstecken..?

> På hallmattan igår. En inbjudan till klassåterträff…15 år sedan nian! För mig är valet enkelt – jag kommer garanterat att gå, jag är alldeles för nyfiken och social för att stanna hemma..!

Hur ser ni på sådana här tillställningar – like it or not?
C och M – jag räknar kallt med att ni ska dit också!

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply
  mamma
  3 februari, 2010 at 08:52

  >Åh va roligt.
  Jag har varit på endast 1 återträff.
  Är nog ingen större fantast på dessa tillställningar.
  Men de e klart…vi e ju inom några år pensionärer.
  Åj va åren går.
  Ha de bäst…stora kramar från Mora inbäddat i nysnö 🙂

 • Reply
  Miranda
  3 februari, 2010 at 09:46

  >Oj! Vilken chock det blir när det där brevet kommer… men hoppas du får superkul! Himla intressant att se hur många som håller formen 😉

 • Reply
  Kotte
  3 februari, 2010 at 10:20

  >Hehe, mannen fick ett igår han med. 20 år sedan 9:an.

  Tyvärr var festen på en redan uppbokad kväll.

 • Reply
  Miss M
  3 februari, 2010 at 10:34

  >Jag gick inte på min, varken vill eller är nyfiken på de männsikorna! De jag umgicks med då har jag kvar *love em* och de har samma inställning som jag! VI har varann och de andra har jag ingen som helst lust att träffa igen! Jag har nämligen inte sett någon som helts förändring till det bättre i dessa männsikor!

  Men smaken är som baken, och en tillställning är ju å andra sidan en tillställning =)

 • Reply
  Ingela
  3 februari, 2010 at 12:12

  >Ja jag skulle nog gå om jag fick en inbjudan. Vi hade ingen vidare sammanhållning i klassen och vi tjejer som höll ihop umgås fortfarande idag 🙂 Men det skulle vara kul att se/ höra vad de andra gör, hur de ser ut osv….

 • Reply
  Emliscious
  3 februari, 2010 at 12:18

  >beror kanske på om man gilade sin klass =)
  min högstadieklass skulle jag aldrig träffa Fy fan!

  min lågochmellanstadieklass däremot älskar jag!
  och den på gymnasiet =)

  nästa år ska vi ha reunion med lågochmellanstadiet! 15 år sen vi gick ut =)
  vi hade en efter 10 år och såååå mycket hade hänt =)

 • Reply
  Miss Upsey Daisy
  3 februari, 2010 at 12:33

  >Jag fick en sådan där för inbjudan men sedan blev det tydligen inget ändå…. ?

 • Reply
  frida
  3 februari, 2010 at 20:37

  >Like it…men bara om du och C och M ger varandra en utmaning som ni ska göra på festen, dokumenteras och bloggas om. Okej? 🙂

 • Reply
  Irina
  3 februari, 2010 at 22:13

  >Jag är också för nyfiken för att missa sånt. Vi hade gymnasieklassträff för tre år sen och det var hur kul som helst. Hoppas att den du går på blir lika trevlig. 🙂

 • Reply
  CO
  3 februari, 2010 at 23:00

  >Jag hade också fått en likadan en, hem till mina föräldrars adress! Känner mig oxå lite nyfiken på att gå och spana in vad folk har för sig egentligen. Kanske lyckas jag boka en tripp hem till Dalecarlia 😉

 • Reply
  Sandra - en liten del av Mig.
  5 februari, 2010 at 13:10

  >Jag tycker att det är så roligt (har dock inte haft någon ännu) 🙂 Men jag längtar efter att få gå på en klassträff och träffa både de man gick i högstadiet och gymnasiet med. Det händer så mycket efter gymnasiet. Kram Sandra

 • Leave a Reply