böcker

>Sista snordagen, punkt slut.

> Jag känner mig äntligen friskare, och fick verkligen kämpa för att inte hoppa in i gymmet när jag klev av dagens arbetspass (ok – det var min kollega som stoppade mig, och jag får väl välja att tro på att han vet bättre än jag med sina 15000 timmars erfarenhet som PT…). En dag till med vila bjuder jag mig själv på, och imorgon är det jag som är tillbaka på gymmet, starkare än någonsin! Dessutom har min kära kiropraktor lovat att jag ska få börja springa lite den här veckan…can’t wait! Håll tummarna att mitt ben verkligen mår lika bra som det känns…jag längtar efter löparendorfiner, andnöd och skyhög puls!

Det kändes dock lite lättare att åka hem direkt efter jobbet idag, när jag visste att det låg ett paket med böcker och väntade på att bli uthämtade! Nu är det största problemet bara vilken jag ska börja med..? Den jag verkligen har längtat efter, den som kommer att bygga på mina storslagna planer, den som förmodligen får mig att gråta, den som är skriven av en person vars tidigare roman berörde mig otroligt mycket eller den som är skriven av en av de mer energiska personer jag har träffat?
Jag kan iallafall dra en slutsats, och det är att det finns en viss risk att min sömn blir alldeles för kort inatt…

6 kommentarer

 • Ulrika

  >Älska bokpaket! Men man blir ju alldeles schizo och på gränsen till stressad av att ha så mkt att välja bland.. vet inte hur många bokhögar som väntar på mig.

 • Pernilla

  >Skönt att Du känner Dig piggare 🙂
  Svårt att välja vilken bok som öppnas först – du fpr köra "ole, dole, doff" 😉 Eller så går Du på magkänslan..
  Håller tummarna för att benet håller!
  Kram

 • Karin

  >Vad mysigt att ha en riktig läsarkväll! Det har jag alldeles för sällan. Jag får se till att ha det snart så att jag inte behöver gå och bli sjuk för att ha det.

 • Nina

  >Åh tack för att du påminnde mig om den boken- "Den vidunderliga kärlekens historia", läste det för många år sedan och minns att även jag blev otroligt berörd av den. Tror jag måste läsa om den…
  /Nina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.