funderingar,  morgon,  mysterier

>Är det verkligen rimligt?

>Det blev precis som jag sa. Fastnade i en av mina nya böcker och fick tillslut tvinga mig själv att släcka lampan strax efter 23, för att ens ha en chans att komma upp när klockan skulle ringa 04.50. Vaknade 00.48. Somnade. Drömde. Vaknade 04.10. Somnade? Oh no.
Är det särskilt rimligt att jag då sitter här, inte det minsta trött, utan pigg med ett stort leende på läpparna och en känsla i kroppen som mest kan jämföras med en miljon små färgstarka ballonger som släppts ut i det fria?
Inte mycket va.

6 kommentarer

 • Kotte

  >Jag är också så där pirrligt pigg när jag har sovit bara ett fåtal timmar. Brukar dock märkas senare på dagen när jag faller som en pannkaka. 🙂

  Hoppas du får en fin tisdag!
  Kramar

 • Ulrika

  >Samma känsla här! Efter tennismatch igår kväll somnade jag framåt tolv-tiden för att gå upp halv sex igen för ytterligare en tennistimme. Och så sitter jag här nu med en massa energi. Är Sjödins bok bra alltså?

 • Emliscious

  >härlig energi sötnos =)
  tyvärr kanske du får vara beredd på en tröttbaksmälla ikväll, men då kan du ju å andra sidan ta igen sömnen =)

 • MAJA: Style & Life by Leia

  >Haha…..rimligt? Nej inte nån´stans;) Men lika härligt för det…vette tusan när jag kände mig riktigt utvilad en morgon sist? Men det är väl så det ska vara som småbarnsförälder:)

  Ha en underbar dag nu fining!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.