filmer,  funderingar,  tårar

>Tårar. Massor av tårar.

>Note to self: Titta inte på en gränslöst sorglig film dagen efter alkoholintag. Särskilt inte om du är en överkänslig person som har noll förmåga att släppa handlingen när filmen är slut, och dessutom ligger ensam i din soffa.
Jag har inga tårar kvar, och är nu ännu mer rädd för döden än innan. Smått skräckslagen inför faktumet att det tar slut en dag. Det bräckliga livet. Men det är en nyttig tanke, trots allt. En tanke som får mig att tänka. Reflektera. Värdera. Vilja.

God natt mina vänner…och ta hand om er och varandra.

När jag ändå redan var ledsen vågade jag mig in för att läsa om min kollegas familj och deras ofattbara förlust. Det är så fel, så orättvist och så vidrigt att jag fortfarande efter en dryg månad har svårt att ta in det. Det gör ont i mig, och jag skänker dem ännu en tanke och önskar att jag kunde göra något.

5 kommentarer

 • Irina

  >Låt bli såna där filmer i fortsättningen. Ingen idé att stressa upp sig i onödan. 🙂

  Gör nu som katterna: sträck på dig, titta dig omkring och tassa iväg till närmaste snälla människa som ger dig all den värme du behöver.

  Kramar!

 • mamma

  >Ja faktiskt känns de skönt,att rensa tårkanalerna ibland.
  Ny dag,nya chanser,härligt att kunna ta sej ur sängen för egen maskin 🙂
  Nu ska jag snart ut i detta otroliga snörika Mora.
  Ha en bra söndag min kära 🙂
  Stor varm kram.

 • Sandra

  >Det kan vara skönt att få gråta ut riktigt, även om det just då gör ont i kroppen. Jag är lite som dig. Jag minns när jag såg "Den gröna milen" första gången helt själv. Jag kunde inte sluta gråta och det var som om jag grät över hela livet.
  Ha en fin dag!
  Kram Sandra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.