funderingar kärlek

>♥♥♥

>

beauty
only gets attention
personality
is what captures the heart

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Emliscious
  13 mars, 2010 at 16:38

  >Mmm sant! men oj vad gött det är är när man hittar kombinationen 😉

 • Reply
  Frk Nyfniken
  13 mars, 2010 at 16:39

  >Åh vad häftigt! Vad kul att göra nå sånt! Nu inspirerade du mig. Men jag har ju mitt lilla projekt på gång jag med! (Som oroat vissa vänner och släkt) Det kommer nog ge dig så mycket mer än du kan föreställa dig. Nä, jag kan bara sitta här och vara lite avis! Nu blir det att jobba häcken av mig för mitt lilla projekt också. Kuuuul!
  Håller tummen för att knäet kommer att hålla.
  Kram på dig

 • Reply
  Vida
  13 mars, 2010 at 21:18

  >Verkligen sant.. så är det!

  Kramar från Liv

 • Reply
  Alexandra
  14 mars, 2010 at 18:46

  >Fia ord av sanning. 🙂

 • Leave a Reply