humor,  tv

>Betnér + Babben = ♥

>Det är inte ofta jag tittar på tv, och skulle jag räkna ut en timkostnad för min tv skulle jag förmodligen få ångest…så jag låter bli. Men det finns faktiskt vissa program jag gärna ser. Som Parlamentet t.ex.
Jag lyckades missa säsongspremiären förra söndagen, men såg till min glädje att det med all säkerhet är ett riktigt bra program på gång ikväll! Betnér, som varit skeptisk till Parlamentet ett tag, är äntligen tillbaka, och han sitter i det röda laget tillsammans med en av de skönaste människorna jag vet – Babben Larsson. Maken till självdistans är väl svår att hitta? Att Henrik Dorsin sitter i det andra laget gör ju inte saken sämre direkt…
Finns det fler som sitter i tv-soffan klockan 20.30 ikväll?
Foto privat. Nyår 09/10. Anders S Nilsson kan inte bara programleda, han kan ”dansa” också. Sorry Anders, kunde inte låta bli… 🙂

2 kommentarer

  • Åsa

    >Jag kommer att sitta bänkad framför parlamentet.

    Viktor har nu under de här dagarna avverkat hela tv-ransonen så jag slipper ångesten över att jag köpte den. Det finns inget ont som inte har någonting gott med sig.

    Ja vi kanske ska rikta in oss på att ses på torsdag och röja som tusan på BC-klassen. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.