hemma hos Helena,  mitt dalarna,  tv

>Söndagsmys

>

När jag var yngre och fortfarande bodde hemma var jag oftast väldigt trött och sliten just den här söndagen. Det är dagen efter årets största hemvändarkväll i Mora. Upp skulle man dock ändå, hur sänkt man än var, och var man riktigt stark orkade man sig dessutom ner för att se målgången live. De flesta stannade dock i soffan med en pizza.

Idag är jag inte bakis. Jag är inte det minsta trött och ögonen är pigga. Den här söndagen hoppar jag över pizzan och matar istället mig själv med en god frukost, raggsockor, Jakob Hård, Sven ”Plex” lugnande röst, hemlängtan, kaffe och min stickning. Jag förundras över styrkan hos alla som trotsar kylan i Berga By idag, och som klarar de 9 milen ner (förbi knuten på mitt lilla hus…) till Mora…otroligt imponerande!

Det är dags för Vasaloppet 2010, och jag kommer om några timmar garanterat att sitta med tårar i ögonen och återigen säga nästa år, då ska jag också vara med…

Är ni fler som myser framför tv:n idag?

10 kommentarer

 • TRÄNINGSLYCKAN

  >Samma sak här, kaffe och bloggmys framför Vasaloppet. Och tankarna att nästa år, då jävlar..! 🙂

 • Angelica

  >Så klart. Skulle aldrig missa, men kan inte se målet för då har jag pass. Tur att man har vänner som skickar en fin DVD sen.
  Men jag kommer aldrig åka ==. Ett Öppet Spår ska det bli, men troligtvis inget Vasalopp

 • Erika

  >Åh jag har ingen tv än 🙁
  Men jag följer min kompis på datorn, och det är lååångt ifrån samma sak.

 • Therese

  >När jag var yngre och kämpade på i spåren i skogarna hemma hade jag som ett mål att jag någongång skulle åka vasaloppet. Nu en massa år senare har det fortfarande inte blivit utav, men man skulle kanske ta och sätta upp ett nytt mål.

 • Pernilla

  >Brukar mysa upp mig i soffan när det är Vasaloppet men i pr jobbar jhag natt helg och sovit idag på dagen 🙁 Att man aldrig lär sig planera 😉

 • Åsa

  >Älskar Vasaloppsmornarna. Mysigt som bara den att dra ett täcke till soffan och äta Vasaloppsfrukost.

  Visst vore det grymt kul att vara där själv!

  Ps. hoppas att vi ses på Alice i kväll.

  kram

 • Sandra - en liten del av Mig.

  >Självklart 🙂
  Vasaloppet har hög mysfaktor varje år och jag är likadan; åh, nästa år ska jag också åka.
  Men ibland undrar jag om jag inte gör ett väldigt bra jobb i soffan, när jag hejar på alla?! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.