kärlek på hallmattan underbara lillebror

>♥ LiLLeBroR ♥

>Kan man starta sin långhelg bättre än att komma hem helt slutkörd i kroppen efter ett hyfsat löppass (10 km i 4.41-tempo…äntligen!) och hitta ett färgglatt kuvert i postfacket? Jag har världens bästa lillebror, punkt slut.

I don’t believe an accident of birth makes people sisters or brothers. It makes them siblings, gives them mutuality of parentage. Sisterhood and brotherhood is a condition people have to work at. ~Maya Angelou
Foto: Privat. Kortet som gjorde min dag.

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Ulrika
  26 augusti, 2010 at 21:23

  >Vilken alldeles fantastisk lillebror du har. Och förmodligen är du en precis lika fantastisk storasyster – det brukar liksom hänga ihop. En himla tur att min lillebror också är världens bästa – annars hade jag nog blivit lite avis. 🙂

 • Reply
  frida
  26 augusti, 2010 at 21:44

  >Håller med Ullis! Mitt hjärta smälter på finhet av din bror.

 • Reply
  Anonymous
  27 augusti, 2010 at 06:34

  >Da ar vi tva som har varldens basta lillebror. Harligt!
  Jennie

 • Reply
  Erika
  27 augusti, 2010 at 10:06

  >Vi är tre 🙂

 • Reply
  Ann
  27 augusti, 2010 at 10:22

  >Åh vilket roligt brev att få!
  Jag har oxå världens bästa lillebror, och nu blev jag riktigt inspirerad att skicka nåt gulligt till honom…
  Kram och ha en underbar dag!

 • Reply
  Ellinor
  28 augusti, 2010 at 07:12

  >Väldigt vackert citat, det sparar jag i min lilla svarta bok 🙂
  Så fint med en gåva med eftertanke.
  Kram

 • Reply
  Vida
  28 augusti, 2010 at 21:01

  >Å… syskonlycka!!! Så himla fint!!
  Kramar

 • Leave a Reply