helena testar,  mat,  mitt Stockholm,  stockholmstips

>I´m in love…

>
Pressfrukosten med God Morgon Nypressat, som jag bjudits till av Spot and Tell med anledning av öppningen av Juicebaren God Morgon på Urban Deli, imorse var mer än lyckad!


Vi bjöds på en fantastiskt god frukost bestående av en minivariant av smoothien Drömgubbe (alla smoothies har svenska och supergulliga namn!), ett glas Nypressad Apelsin, två surdegssmörgåsar och en himmelsk omelett med kantareller. Jag hade inga som helst problem med att sätta i mig allt trots att jag redan hade ätit en frukost innan… Hade dessutom sällskap av Mela vid bordet – trevligt!


Efter frukosten och en presentation av God Morgon fick vi en rundvandring tillsammans med Jesper Weidlitz, som driver Urban Deli, och fick självklart provsmaka alla mumsiga smoothies. Ni måste bara testa smoothien Solkysst – den kan vara den godaste jag har smakat på länge…och Sötnos som jag fick med mig hem var också helt otroligt god! Ni måste dit och botanisera helt enkelt.

Har bara varit in en gång som hastigast på Urban Deli tidigare, men imorse konstaterade jag att det här är en plats jag kommer att hänga på en hel del framöver…vilket ställe! Älskar interiören, en känsla av kall lagerlokal som ändå känns otroligt hemtrevlig och varm… Öppettiderna är generösa (de öppnar 8 och stänger som tidigast 23 och som senast 01)och konceptet helt klockrent! Rena, fräscha råvaror och en miljö som man bara inte vill lämna. Heja nytänk i Stockholm! Önskar jag hade bott lite närmare…

Dörren ni ska söka efter – Nytorget 4 i Stockholm. Jag tar med mig min kära vän och återvänder redan imorgon kväll för att testa stället i mörkret. Längtar!
Foton: Privata.

3 kommentarer

 • whynja

  >Låter jättespännande! Dit ska jag ta mig nästa gång jag besöker Stockholm. Vet du hur det laktosfria/mjölkfria utbudet såg ut på smoothie-sidan? Just det brukar ofta vara ett problem som gör att jag får stå över att smaka.

 • Helena

  >Jag är själv laktosintolerant, så jag fick vara lite försiktig med de som innehöll yoghurt. De hade dock många som bara var enbart baserade på frukt och bär också – hur bra som helst! 🙂

 • Anna B

  >Synd bara att dom har sån sjukt kass service där!
  Tre gånger har jag varit där, två gånger rest mig och gått
  eftersom personalen ignorerade oss i en halvfull restaurang.
  Tredje gången gick jag fram till bardisken och frågade om
  jag fick beställa och fick ett suckande okej tillbaka.
  Har flera bekanta som blivit bemött likadant. Så trist för
  konceptet är klockrent!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.