kettlebells

>Trött och glad instruktör

>

Snatch. Clean. Sving. Halo. Squat. Dead clean. Windmill. Sumo deadlift. Rack. Ja, det snurrar onekligen lite i huvudet och kroppen är minst sagt öm efter ett antal praktiktimmar som jag knappt vågar räkna. Men hjälp vad kul jag har haft, och åh vad jag längtar efter att träningsvärken ska försvinna och mina ömma händer skall läka, så att jag kan ta tag i min rosa kettlebell igen!
Jag har lärt mig så otroligt mycket de här två dagarna (samma utbildningar körs i Göteborg i helgen – missa inte!), och det kändes verkligen kul när jag idag fick höra att min teknik har blivit så fantastiskt mycket bättre på den här korta tiden.

Den avslutande timmen delades den stora gruppen upp i mindre grupper för att bygga träningsprogram som sedan skulle instrueras för resten. En hel timme intensiv träningstimme när man redan har ca 10 timmar praktik i musklerna svider kan jag lova, och platsen jag har intagit i soffan kommer inte att lämnas förrän jag ska tvinga kroppen att förflytta sig till sängen. Jag älskar dock att vara såhär trött och kommer att sova precis hur bra som helst inatt. Imorgon är en ny dag och då står det löparintervaller på schemat…och jag kan ju bara säga lycka till.

Har ni haft en bra söndag mina vänner?
Foto: Privat. Mina för dagen handskbeklädda händer och min nya rosa kompis.

7 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.