kettlebells

>Smärtsam längtan

>

Jag har träningsvärk i varenda muskel i hela kroppen, men ändå kan jag inte låta bli att längta efter min barbapapa som står och väntar på mig på Planet Fitness…och det skulle inte förvåna mig det minsta om jag faktiskt tar med honom hem idag. Vem vill inte ha en rosa kettlebell hemma liksom?
Spartan Kettelbell instruktör nivå 1hit me!
Foto: Privat. Matchning är allt.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  JoHo
  26 september, 2010 at 07:12

  >såklart att vill ha en rosa kettlebell hemma!

 • Reply
  Suzan
  26 september, 2010 at 20:12

  >cooooooooooolt!!!

 • Reply
  Miss Agda
  28 september, 2010 at 09:11

  >Behöver jag ens säga det högt att jag fullständigt älskar din rosa kettlebell? 🙂 Hoppas man får köra ett pass för dig snart någonstans!!!

 • Reply
  B3tty
  17 november, 2010 at 19:45

  >Hej! Vart kan man köpa rosa kettlebells? Gärna inte i så låga vikter som tre kilo.

 • Leave a Reply