lopp,  träningsinspiration

>Alla under 30 – yes!

>

Börjar min söndag med en kopp kaffe och en rapport från mitt ToppLopps-lag, mitt lag som jag själv tyvärr inte kunde vara med i p.g.a. min pågående utbildning som envist skulle krocka med höstens roligaste löparhändelse. Trots att jag igår var stans mest passiva lagledare är det med stolthet jag kan meddela att Emmi, Nina, Sara och Stina alla klarade sina 5 kilometer under 30 minuter. Bra jobbat tjejer!
Efter att ha läst diverse bloggar och förstått att ToppLoppet faktiskt var precis så kul och välarrangerat som jag misstänkte att det skulle vara ser jag redan fram emot nästa år då jag ska göra allt för att kunna vara på plats!
Stockholm behöver tveklöst fler lopp med roliga happenings, för även om löpning för mig handlar om att prestera och jaga en bra tid så skadar det väl inte om man har lite kul längs vägen?
Foto: Lånat av Emmi.

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.