löpning,  träning

>En motvind och en macka

>

Planen att lyssna på mig själv och varva ner går utomordentligt! Dagens planerade löpbandsintervaller fick känna sig svikna när himlen visade sig vara molnfritt klarblå när jag slutade jobbet. Djurgården lockade för mycket så jag lät löparskorna ta ett varv runt kanalen istället. 8 km sol, fallande löv och utmanade motvind hela vägen hem, och jag tackar mig själv tusen gånger för att jag avvek från mina planer och tillät mig att kliva utanför boxen och fullkomligt strunta i inomhuslöpning idag. Att jag mötte Arne Hegerfors, som kan vara en av Sveriges gulligaste gubbar (får man kalla honom gubbe?), på vägen gjorde inte rundan sämre.
Ett surdegsbröd med ett perfekt kokt ägg, en lång dusch och en ännu längre bastu med en bok efteråt och jag känner mig som en ny människa! Heja ändrade planer som blir oändligt mycket bättre! Nu ska jag fundera ut vilken jag ska avvika från imorgon…

Har ni varit ute i det fantastiska vädret idag?
Foto: Privat. Världens godaste macka?

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.