löpning träning

>En motvind och en macka

>

Planen att lyssna på mig själv och varva ner går utomordentligt! Dagens planerade löpbandsintervaller fick känna sig svikna när himlen visade sig vara molnfritt klarblå när jag slutade jobbet. Djurgården lockade för mycket så jag lät löparskorna ta ett varv runt kanalen istället. 8 km sol, fallande löv och utmanade motvind hela vägen hem, och jag tackar mig själv tusen gånger för att jag avvek från mina planer och tillät mig att kliva utanför boxen och fullkomligt strunta i inomhuslöpning idag. Att jag mötte Arne Hegerfors, som kan vara en av Sveriges gulligaste gubbar (får man kalla honom gubbe?), på vägen gjorde inte rundan sämre.
Ett surdegsbröd med ett perfekt kokt ägg, en lång dusch och en ännu längre bastu med en bok efteråt och jag känner mig som en ny människa! Heja ändrade planer som blir oändligt mycket bättre! Nu ska jag fundera ut vilken jag ska avvika från imorgon…

Har ni varit ute i det fantastiska vädret idag?
Foto: Privat. Världens godaste macka?

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Ellinor
  11 oktober, 2010 at 22:02

  >Härligt att se dig tillbaka igen! Ibland behöver man ner på botten och vända för att kunna starta om på nytt.
  Låter som om du är back on track i alla fall.
  Stor kram

 • Reply
  Cizzi
  11 oktober, 2010 at 22:05

  >Jag tog en promenad i höstvädret istället för ett SatsEnergy-pass. =)

 • Reply
  Nina
  12 oktober, 2010 at 07:51

  >Den där mackan så RIKTIGT smarrig ut!! Nu blev jag hungrig..;)

 • Reply
  Ulrika
  12 oktober, 2010 at 09:07

  >ja det är verkligen bra att avvika från sina planer ibland! Arne träffar jag ofta på under mina djurgårdsrundor. Så ofta att jag snart känner att jag borde hälsa. 😉

 • Leave a Reply