i have a dream,  vänskap

>En vän och en sallad

>

Att avrunda en redan fantastisk måndag med en date med sin bästa vän är något jag kan tänka mig att ta upp som en tradition. Gårdagens löparenergi följde med mig till en soffa med bästa C där vi sedan satt i några timmar och pratade om allt och inget. Skrattade. Förundrades. Ignorerade. Reflekterade. Otroligt skönt att bara få släppa taget om alla tankar och låta dem komma ut. Att salladen som vanligt var något utöver det vanliga gjorde ju inte saken sämre…

Pigg och fylld med en massa ny energi vaknade jag vid halv sex imorse mer än redo för dagens utmaningar, varav en har hängt över mig i ett par veckor. Ett prov som skulle göras och ett samtal som skulle genomlidas(?). En del nerver, men när resultatet kom tio minuter efter avklarat prov och var mer än godkänt kom jag ner i vilopuls igen. Samtalet visade sig inte alls vara något lidande utan snarare en skön stund med en del skratt och bra energi. I början av november vet jag om motparten kände detsamma. Håll era tummar – ok?

Hög på lättnad och glad som ett barn på julafton brände jag av ett överkroppspass på gymmet, och träningsvärken börjar redan göra sig påmind…great! Lite kvällsjobb (och en bio?) på det och min tisdag får gå till historien som en mycket bra dag. Så.
Foto: Privat. En mumsig sallad på Drottninggatan.

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.