resor

>Söndagstankar

>

Det har verkligen varit en helt fantastiskt skön söndag. Sovmorgon till 9 (rekord!), lugn förmiddag i soffan med plugg, skön och lång höstlöpning, lite mer plugg, middag med lillebror och nu på kvällen landade jag med mysbrallor och duntofflor på golvet(!) med en kopp té och soltörstande drömmar om en resa.
Vart åker man över nyår om man vill ha sol och värme mitt i vintern och samtidigt se något nytt? Bali, Gili Islands, Lombok, Phuket, Phi Phi Islands, Kata Beach, Quito, Cuyabeno Rainforest, Islas Galapagos, Los Angeles, Tijuana, San Diego, Gran Canaria, Orlando och Miami är uteslutna, där har jag redan varit och lapat sol när snön fallit här hemma… Tips någon?
Foto: Privat. Skön söndag.

7 kommentarer

 • Erika

  >Gud vad jag önskar jag hade ditt resebagage. Men jag jobbar på det. Har suttit och sträckläst resemagasin idag och fastnade lite för Marocko och Marakesh. Kanske kan vara nåt? Vet inte hur tempen är på vintern, förstås. Jag siktade mer på februariresa.

  Härligt att din söndag varit bra. Musslan på tisdag? Vår gemensamme bekanta har minsann debutspelning!

 • Träningsglädje

  >Sydafrika. Läste systrarna Fahrmans reseberättelser därifrån förra vintern. Verkar riktigt bra. Annars Mexiko. Finns schyssta ställen där med!

 • Ellinor

  >Med tanke på din gedigna lista känner jag mig ganska fattig på idéer. Men du hittar nog på något. Själv funderar jag på Bali eller Prag…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.