boybands,  helena jublar,  konsert

>Onormalt men viktigt pitstop

>

Strax innan 16 gjorde jag och lillebror (har jag världens bästa bror som orkar med mig?) ett stopp i vår roadtrip och upprättade en liten sambandscentral på Ikea i Gävle. Mission: att stilla tonårsdrömmarna inom mig och fixa biljetter till NKOTBSB, turnén man inte får missa om man är inbiten boybandfan…


I samma sekund som biljetterna släpptes i Canada, kl 10 lokal tid, satt vi klistrade vid våra datorer med en kopp kaffe, redo att slåss med hela Nordamerika. Min boyband partner in crime gjorde samma sak hemma i Stockholm, och BOOM! 10 minuter senare hade vi biljetter till båda konserterna i Toronto i juni nästa år!


Ja ja, jag har redan sett NKOTB 5 gånger och BSB säkert lika många, men alla på samma scen samtidigt…my god! Det blir ett kärt återseende av en saknad stad, en massa härliga människor och vi kommer att få uppleva två garanterat galna boyband-konserter i Air Canada Center…weeeeehooooooooo! Jag älskar att vara vuxen!
Foto: Privat. The best little brother in the world…!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.