helena pysslar,  mitt dalarna

>Packad och klar

>

Vaknar och känner mig äntligen lite, lite piggare. Vila och sömnöverdos är tydligen inte underskattat ändå…skönt att lära sig något nytt trots att man har fyllt 31. Har bestämt mig för att den kommande helgen ska bli spiken i kistan för viruset som kämpar mot immunförsvaret i min kropp.

Vad sägs om roadtrip mot Dalarna med lillebror (med superviktigt pitstop för att slänga upp datorn och boka biljetter!), upphämtning av saknade storebror längs vägen och försenad födelsedagsmiddag för lillebror hos pappa med fru. Håller tummarna att lillasyster kommer förbi också! Vidare norrut för ett litet kramstopp hos mamma, för att sedan landa ännu längre norrut hemma hos världens bästa moster och hennes underbara familj. Åh vad jag har längtat efter den här helgen!

Jag reser lätt…spikmatta, stickning, mysbrallor och raggsockor – vad annat behöver jag för en helg i total vila?
Foto: Privat. Världens längsta halsduk är snart klar…yes! 

11 kommentarer

 • Miss Agda

  >Hej fina! Önskar dig en trevlig helg och hoppas du också kryar på dig snart! (Själv har jag faktiskt varit feberfri hela dagen idag, men vågar inte riktigt ropa hej än…)
  Stor kram! Njut av helgen och vilan.

 • Mallan

  >Låter fantastiskt! Hälsa "hem"!=) Önskar att jag kunde packa lika lätt, kanske behöver gå en kurs!=)
  Kram på dig och krama om de dina från mig!=)

 • JoHo

  >ÅH, vilken underbar helg det låter som! Och vad en massa många syskon och stor och härlig familj du verkar ha, ENJOY! 🙂

 • Elin B

  >Jag har en liten fråga, har sett/läst här i bloggen att du använder din spikmatta en del. Men har du prövat att tvätta den någon gång? I sånt fall, något tips att dela med dig? Jag är i funderartagen om det är dags för min att ta ett dopp men har inte klurat ut hur än, inte direkt så att man kilar iväg och köper en ny bara sådär.

 • Helena

  >Elin – jag har tvättat båda mina (ja, jag har två…nörd) mattor och gjort det för hand. Vågar inte tvätta dem i maskin med rädsla för att de ska krympa och bli för små för fodralet… 🙂 Good luck…

 • Elin B

  >Ah, det låter nog klokast. Värst nog vore det om fästena för spikarna lossnade. Det vore verkligen ett misslyckande!
  Äh, man får ha fler exemplar av saker man gillar, om nån ger mig en till matta skulle jag inte tacka nej. Har fler än en gång tänkt tanken "varför köpte jag den minsta mattan?"…

 • Elin B

  >Njae, misshandel skulle jag inte säga. Idrottsmassage, det är misshandel 🙂
  Fast båda sägs vara bra i slutändan, så man vet ju aldrig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.