mitt dalarna,  resor

>Firad lillebror och avslutad roadtrip

>

Kan inte ens förklara det totala lugnet jag har i kroppen när jag vaknar till kaffedoft här hemma hos moster, aka mitt andra hem. Det här är verkligen total mental avkoppling för mig, och jag känner hur hela kroppen läker…önskar att alla kunde ha en sådan här tillflyktsort, det är verkligen guld värt…

Kom fram väldigt sent inatt efter ett middagsstopp hos pappa och hans fru. Det bjöds på kramar, god mat, en massa skratt och gamla fotoalbum. Fantastiskt mysig kväll som jag tror både alla vi fyra syskon och pappa uppskattade lika mycket. Tack för en underbar kväll!
Lillebror fick så äntligen sin 30-årspresent, och när han väl såg den modifierade framsidan på boken som låg i paketet förstod han plötsligt varför han hade fått en flaska 7-årig Havana Club, och det tog inte speciellt lång tid för honom att förstå att han ska iväg på en resa med sina två äldre syskon…what goes around comes around
Cuba libre anyone?
Foto: Privat. Kanske har jag en framtid som bokdesigner…not.

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.