älskade familjen,  mitt dalarna

>60°50′26″N,15°7′51″E

>

Ja, det är precis där det händer…när Siljan visar sig för första gången.
Det är precis då lugnet infinner sig på riktigt, man liksom landar mentalt och känner att man är hemma. Trots att mamma bor mer än fyra mil längre norrut är det ändå precis på krönet i Söderås som man får lite lättare att andas, stressen släpper och man bara är.

Landat både fysiskt och mentalt har jag dock inte gjort förrän nu. Mammas älgköttbullar med kokt potatis och lingonsylt i magen, lillebror sover i soffan och jag sitter med en kopp kaffe och väntar på besök av moster och kusiner. Jag njuter av att vara med min familj, och kommer så att göra i många dagar framöver.


Jag andas och läker.
Foto: Privat. Siljan sedd med mina ögon 23 december 2010.

5 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.