älskade familjen mitt dalarna

>60°50′26″N,15°7′51″E

>

Ja, det är precis där det händer…när Siljan visar sig för första gången.
Det är precis då lugnet infinner sig på riktigt, man liksom landar mentalt och känner att man är hemma. Trots att mamma bor mer än fyra mil längre norrut är det ändå precis på krönet i Söderås som man får lite lättare att andas, stressen släpper och man bara är.

Landat både fysiskt och mentalt har jag dock inte gjort förrän nu. Mammas älgköttbullar med kokt potatis och lingonsylt i magen, lillebror sover i soffan och jag sitter med en kopp kaffe och väntar på besök av moster och kusiner. Jag njuter av att vara med min familj, och kommer så att göra i många dagar framöver.


Jag andas och läker.
Foto: Privat. Siljan sedd med mina ögon 23 december 2010.

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Suzan
  23 december, 2010 at 17:16

  >njuuuuuuuuuut!!! kram

 • Reply
  M
  23 december, 2010 at 23:00

  >Hälsa alla!

 • Reply
  mia
  23 december, 2010 at 23:49

  >visst är det, en viss plats, ur en viss vinkel, när man svänger och kommer igenom just den där kurvan, då är man hemma.

  jag förstår precis.

  god jul tjejen,kram

 • Reply
  hedgehog-sara
  24 december, 2010 at 09:50

  >så känner jag när jag ser Rättviks kyrka och långbryggan, efter kurvan, då är jag hemma…
  God Jul <3

 • Reply
  Dea
  24 december, 2010 at 12:48

  >Rättvik? Själv är jag från Leksand. God jul!

 • Leave a Reply