funderingar

>Boost

>

Börjar återigen dagen med sovmorgon. Det är verkligen otroligt skönt att kunna sova tills man vaknar, sträcka på sig och inse att man inte är hemma och därmed inte kan stressa upp och göra en massa ”nytta”. När mamma äntligen hade vaknat åt vi vår gröt (som jag toppade med extra mycket blåbär), drack en kopp nybryggt kaffe och konstaterade att det är väldigt kallt ute. Skönt att få dra på sig raggsockorna, häll upp en ny kopp kaffe och krypa upp i soffan framför Vinterstudion.

Är så himla glad att jag åkte hit till mamma i torsdags, trots att Göteborg lockade in i det sista och det ganska länge kändes rätt bittert att missa. Mentalt har jag verkligen landat, funderat över saker och ting som jag måste förändra och det känns verkligen bra att åka hem imorgon och köra sista rycket fram till jul. Jag har haft mycket tid att fundera, blicka tillbaka och se framåt. Har omprioriterat mycket och jag ser fram emot att få göra slag i saken och förändra.

För första gången på många år kommer jag att ha ett par nyårslöften till mig själv.
Foto: Privat. Mammas egenplockade blåbär fulla med bli-frisk-ämnen.

4 kommentarer

  • M

    >Jag tror det var bra att hoppa Gbg denna gången ;-)Det låter som mer livskvalitet att vara där du är just nu, så – bra val!

    Kul med nyårslöften till dig själv, dela gärna med dig sedan när de är rodda i hamn. I år blir det nog inga löften för mig, jag höll mina två från förra nyårsafton så varför riskera att bryta den trenden? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.