helena pysslar

>Ändlöst stickande

>

Pippi-halsduken har knappt maskats av förrän jag har börjat på nästa halsduk, och jag inser att bloggfokus har flyttats från träning till pyssel. Stickning har (vid sidan av biobesöken) verkligen blivit min bästa avkoppling och grymmaste knepet att avleda min rastlöshet nu när jag är sjuk och inte kan svettas och framkalla mjölksyra som jag vill.
Är dock lite småless på halsdukar nu, och ser fram emot att utveckla mina kunskaper till något mer avancerat som…kanske raggsockor. Dock har jag hört att hälarna är ett litet h*lvete att få till, så benvärmare kanske får bli steg ett? Eller vad kan man annars sticka som inte kräver en ingenjörsutbildning?
Foto: Privat. Halsduk to be.

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  lady thirty
  11 december, 2010 at 18:32

  >så mysigt med stickning 🙂

  kram

 • Reply
  camelia
  11 december, 2010 at 18:44

  >Jag stickade raggisar i syslöjden! Det blev en påse. Och bara en dessutom – hälen är knepig!

 • Reply
  Kristina
  11 december, 2010 at 19:09

  >Jag ska lära dig att sticka hälen, inte alls så svårt som man tror. Kram från moster.

 • Reply
  Emliscious
  11 december, 2010 at 19:11

  >det ser så mysigt ut men min totala brist på tålamod och min oförmåga att vara noga kan jag tänka mig hur resultatet skulle bli… hahaha

 • Reply
  hedgehog-sara
  11 december, 2010 at 20:28

  >jag kan bara sticka halsdukar och grytlappar 🙂

 • Reply
  Marina
  11 december, 2010 at 22:15

  >Vantar är inte så svårt, det kan vara ett nästa steg..

 • Reply
  Vida
  12 december, 2010 at 17:35

  >Det ser så avkopplande ut.. i jul ska jag lära mig virka små stjärnor har jag bestämt.. tror att min rastlösa själ behöver nåt att koppla av med..

  Kramar

 • Reply
  Ann
  12 december, 2010 at 19:20

  >Jag lovar dig, hälarna är verkligen inte ett dugg svåra! Raggsockor är jätteroligt, både att sticka och ge bort. Ta hjälp med första hälen så går det galant sedan. Tro mig, jag har verkligen noll komma noll pysseltalang, men strumpor kan jag iaf sticka!!

 • Reply
  Mela
  13 december, 2010 at 09:18

  >Såna här! http://www.freehands.com/products/Stripe-Wool-Knit%2C-Womens.html
  Så man kan använda telefonen med vantarna på… 🙂

 • Leave a Reply