Okategoriserade

>Ödet

>

3:e advent 2010. Dagen då jag på riktigt börjar se slumpen som något som verkligen inte existerar.

Det kan inte vara någon slump att jag p.g.a. sjukdom och utmattning helt spontant valde att åka hem till mamma i torsdags. Ingen slump att det var just igår som moster blev orolig när mormor inte hade hört av sig som hon brukar, och det hemska och oförutsedda slog till igen efter nästan 10 år. Ingen slump att jag helt oplanerat var 2 mil istället för 30 mil bort.

Har spenderat hela natten vid mormors sida och kommer inte att lämna henne. Hon vet att jag är här, hon har sin humor kvar och även om hon inte får fram orden så vet jag att hon säger till sig själv att kämpa och överleva ännu en elak stroke.

Det är ingen slump att jag är här…jag älskar dig mormor.

20 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.