mitt dalarna

>Njutning på riktigt

>

Efter 9,5 h sammanhängande sömn (+2h på bussen igår) börjar jag dagen med raggsockor, en kopp kaffe och min stickning (med experthjälp…) i mammas soffa.
Halsen gör ont, näsan är snorig men jag grämer mig ändå lite över att jag inte är i Göteborg…men kroppen säger att den hellre vill vara här, så jag lyssnar och tänker inte ta av mig mysbrallorna på hela dagen. Idag börjar resan mot en frisk Helena, punkt slut.
Tack för alla krya på dig-hälsningar och virtuella kramar – de värmer!
Foto: Privat. Busen hjälper till med stickningen.

4 kommentarer

  • Angelica

    >Krya på dig och njut av stillheten i Dalarna. Vi var där förra veckan och myste ordentligt.
    Hade självklart hellre sett dig här i Göteborg, men det komemr fler tillfällen.

  • Miss Agda

    >Hej Helena! Det är nog inte så konstigt att din kropp säger ifrån efter en så otroligt, otroligt intensiv höst! Ta resten av året som återhämtning så är du tillbaka 2011 igen. Och som du säger, det går ju att njuta på andra sätt också än bara genom träning.
    Världens största fredagskram på dig. När du är frisk igen så är du jättevälkommen att komma och hälsa på Alvar (och mig!!).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.