Okategoriserade

Brainstorm…storm i min hjärna

”Vad skulle du göra om du visste att du inte kunde misslyckas?

Ja, det var frågan jag fick ställd till mig igår. Halkade smått oplanerat in på en föreläsning (och lite bubbel…) efter jobbet, och föreläsaren var en fantastisk man som jag verkligen har väntat på att få lyssna på! Kjell Enhager satte verkligen griller i mitt huvud…and I like it!
Vad skulle du göra?

Jag drar iväg och fikar med härligt sällskap så länge och grubblar vidare…happy Saturday!

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  annastei
  22 januari, 2011 at 13:35

  Bra fråga, jag har börjat grubbla lite på vad jag skulle göra om jag t ex hade några miljoner på kontot, så pengar inte var ett problem. Det är nog nyttigt att fundera på vad man faktiskt vill, om inga hinder alls stod i vägen…

 • Reply
  Irina
  22 januari, 2011 at 14:37

  Already doing it… 🙂

  Lördagskramar!

 • Reply
  frida
  22 januari, 2011 at 14:43

  Han har jag lyssnat på, grym talare och blir man inte inspirerad eller får frågor i huvudet av han så är man en sten. Ha en mysig dag!

 • Reply
  Erika
  22 januari, 2011 at 15:32

  Kjell Enhager är grym! Har läst lite av det han skrivit… Jag tycker själva tanken på att inte kunna misslyckas är lite skrämmande/tråkig. Vart är ”risken” i det hela? Vart är spänningen? Jag vill inte veta vad som ska hända, för då tappar jag lusten att utforska.

  Men det är klart, om jag inte kunde misslyckas…. Det tåls att tänka på… Och att faktiskt tänka efter på vad JAG vill, den är svår.

  Och fika låter som ett bra sätt att tänka vidare på. Te i soffan it it 🙂

 • Reply
  Mattias
  22 januari, 2011 at 17:20

  Jag håller med Erika.
  Men ok, jag skulle söka upp och vrålstöta på prinsessan Madeleine för att sedan tacka nej 🙂

 • Reply
  Thank you lovely girls! « Åsas Träning
  22 januari, 2011 at 18:23

  […] som sedan blev en långa lunch och fika i väldigt gott sällskap tillsammans med Soffan och Helena där vi verkligen har hunnit med att diskutera allt mellan “himmel och jord”. (som man […]

 • Reply
  Jim
  23 januari, 2011 at 23:20

  Vad gör det för skillnad skulle jag fråga tillbaka?
  Är ett misslyckande något negativt? Jag tror snarare jag skulle bli mer hämmad om jag visste att ALLT skulle lyckas.
  (Filosofen taggade igång nu… =))
  men mitt svar:
  Ta varje chans jag får. Det är även vad jag försöker göra idag.

 • Leave a Reply