Okategoriserade

Brainstorm…storm i min hjärna

”Vad skulle du göra om du visste att du inte kunde misslyckas?

Ja, det var frågan jag fick ställd till mig igår. Halkade smått oplanerat in på en föreläsning (och lite bubbel…) efter jobbet, och föreläsaren var en fantastisk man som jag verkligen har väntat på att få lyssna på! Kjell Enhager satte verkligen griller i mitt huvud…and I like it!
Vad skulle du göra?

Jag drar iväg och fikar med härligt sällskap så länge och grubblar vidare…happy Saturday!

7 kommentarer

 • annastei

  Bra fråga, jag har börjat grubbla lite på vad jag skulle göra om jag t ex hade några miljoner på kontot, så pengar inte var ett problem. Det är nog nyttigt att fundera på vad man faktiskt vill, om inga hinder alls stod i vägen…

 • Erika

  Kjell Enhager är grym! Har läst lite av det han skrivit… Jag tycker själva tanken på att inte kunna misslyckas är lite skrämmande/tråkig. Vart är ”risken” i det hela? Vart är spänningen? Jag vill inte veta vad som ska hända, för då tappar jag lusten att utforska.

  Men det är klart, om jag inte kunde misslyckas…. Det tåls att tänka på… Och att faktiskt tänka efter på vad JAG vill, den är svår.

  Och fika låter som ett bra sätt att tänka vidare på. Te i soffan it it 🙂

 • Jim

  Vad gör det för skillnad skulle jag fråga tillbaka?
  Är ett misslyckande något negativt? Jag tror snarare jag skulle bli mer hämmad om jag visste att ALLT skulle lyckas.
  (Filosofen taggade igång nu… =))
  men mitt svar:
  Ta varje chans jag får. Det är även vad jag försöker göra idag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.