mitt Stockholm,  Okategoriserade,  vila

Vårkänslor i Stockholm…

 

…och det är rätt mysigt att sitta inne i soffan med en kopp kaffe och en bok och lyssna på takdroppet mot balkonräcket. Synd bara att det är lite tidigt och att våren förmodligen kommer att få känna sig besegrad av vintern både en och två gånger till…

Hur som helst, mysigt är det, även om jag helst av allt skulle jag vilja dra på mig löparskorna och springa runt Kungsholmen. Jag har dock lovat mig själv att vila veckan ut och tänker hålla fast vid det. Vidskeplig som jag kan vara tror jag att det sitter någon liten bacill och lurar någonstans, redo att göra livet lite tråkigare för mig om jag bryter mitt löfte.
Men imorgon…då är det mer än tillåtet att äntligen få svettas lite igen, och gissa om jag längtar!?
Foto: Privat. Mitt svarta guld och boken jag fastnade för redan på första sidan…

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.