mitt Stockholm

Oooops…

Ibland blir det ju inte riktigt som man har tänkt sig. Eller inte alls faktiskt. Det blir liksom bara så mycket bättre.

Jag hade inte tänkt att vakna redan strax innan åtta efter en fredagskväll med way too many vinglas med världens bästa kollegor. Jag hade inte tänkt att det skulle vara klarblå himmel utanför fönstret och att solen skulle göra mig gladare än vad som är möjligt när man har vätskebrist och huvudvärk. Jag hade visserligen tänkt att starta min dag med en liten promenad innan frukost, men jag hade inte tänkt att jag skulle komma hem fyra timmar efter att jag satte mina fötter utanför dörren. En paus med sojalatte och morgontidningen på Wayne’s var inte heller det minsta planerat. Att jag skulle äta frukost vid halv två hade jag verkligen inte heller tänkt, men nu blev det så…och vilken otänkbart underbar dag det här plötsligt är!
Halva dagen ligger fortfarande för mina fötter och jag kommer att njuta av varje minut.

Glad lördag alla solstrålar – ta hand om dagen som om det vore den sista!

.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.