cykling,  löpning,  powerwalk

123 kilometer – en halvbra vecka(?)

Har precis insett att det faktiskt är nyttigt att föra träningsdagbok ibland. Just idag nyttigt i den bemärkelsen att man (jag) kan titta tillbaka på en träningsvecka som känns lite ”sådär” och faktiskt inse att man (jag) trots allt ska vara nöjd.
Jag inser nämligen att jag har förflyttat min kropp över 12 mil den här veckan…en ganska lång sträcka för mig som inte ägnar mig åt ultralöpning eller triathlonträning (men kort om jag jämför med vad jag gjorde i april förra året..).

° 33,26 km löpning (de sista 6 avverkades i underbar strålande sol idag)
° 62 km cykel
° 14,34 km ”powerwalk” (otroligt fånigt ord…läs: tempo högt nog för att göra kläderna dyblöta av svett, dessutom med fullpackad ryggsäck)
° 14 km promenad (läs: rask takt, inte gå-ut-och-titta-på-vädret-lunk)

560 minuters förflyttning framåt sedan i måndags och på det ett par timmars styrketräning, och jag känner att jag kan ta söndag och vara nöjd med min vecka, trots att den för bara en stund sen kändes lite halvbra rent träningsmässigt.

Nu…söndagshäng under filten i soffan, och imorgon är det måndag igen – can’t wait!.

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.