Okategoriserade

Härliga istidsfredag!(?)

Jaha ja. Närmare en halvmeter snö på ett dygn i huvudstaden. Alla bussar i hela länet inställda (hej och välkommen till stan där snöröjningen är ett skämt). Nämnde jag förresten att jag bor på en ö? Utan tunnelbaneförbindelse?

Var det fler än jag som började sin dag med en halvtimmes pulsning i en halvmeter snö och katastrofal motvind, för att tillslut hitta en tunnelbana som inte kom, en till som inte kom och tillslut en tredje kraftigt försenad? Har aldrig i mitt liv varit så glad över att komma till jobbet, in i värmen och myset. Att jag var randig i hela ansiktet av mascara och helt genomsvettig kändes liksom bara som en liten skön bonus.

Heja Kung Bore – jag är imponerad, men mig tar du inte! Ett extra glas vin till mig på kvällens after work – check!.

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Erika
  11 februari, 2011 at 08:46

  Men allvarligt, jag som norrlänning småler lite åt detta kaooozzz. Hur kan det vara så förvånande v a r e n d a gång? Och halvmeter….?
  Bring on the snö säger jag, jag pulsar ihärdigt. 🙂

  Ta ett glas för mig med, för mig väntar träning och hemmakväll med roomien. Kram!

 • Reply
  Åsa
  11 februari, 2011 at 09:14

  Pulsade i en halvmeter snö på ”vår” väg innan jag kom till bussen. Men bussen gick och jag missade kaoset. Det bästa med tidiga mornar att hinna med den första bussen ”oförstörda bussen”.
  Kan inte förstå att SL går och gömmer sig varje gång det kommer snö. Har aldrig hänt under hela min uppväxt att jag inte kommit med lokaltrafiken pga av snö. I norrland skottar vi. 😉
  Hoppas att du har tinat upp. Trevlig helg min vän! Vi ses nästa vecka. <3

 • Reply
  emliscious
  11 februari, 2011 at 09:27

  Ja visst är det fantastiskt! och alla människor man möter blir så himla trevliga av detta väder 😉

 • Reply
  suzan
  11 februari, 2011 at 10:17

  jag fick inte loss bilen 🙁

 • Reply
  soffan
  11 februari, 2011 at 14:43

  Ja nästan iallafall, fast snarare en kvart än en halvtimme. Plus en kvart till när jag skulle hem sen. Jag hoppas på att det inte blir en kvart åt varje håll även i eftermiddag 🙂 . Trevlig helg fina du 🙂 !

 • Reply
  Erika
  11 februari, 2011 at 15:32

  Fast det kanske är lite ovärt att bara skylla på SL, vad händer med Sthlms kommuns vägunderhållning…?

 • Reply
  Åsa
  11 februari, 2011 at 16:49

  Du har rätt Erika. Men vår väg går precis aldeles jätte bra att köra på just nu för de flesta, men inte sl. :/ kan det vara att man inte är rustad med bra däck? Samma var det igår Viktor kan hämta mig med bilen men bussen kan inte köra. Men så som oss andra måste även Sthlms-stad skotta lr…

 • Leave a Reply