löpning vila

Trots de luxe

Hela Stockholm verkar vara ute och promenera i ”vårsolen” idag. Alltså, don’t get me wrong, jag gillar verkligen solen…men min termometer visar far too many minusgrader för att det är möjligt att våren redan har kommit, och att jag på något sätt skulle känna att det är värt att trotsa min sköna lördagsseghet och ge mig ut på utomhusäventyr…

Fin att se på, men vår är det inte…

Efter ett bra träningspass igår (bestående av 15 km cykling och en löpbandsmil på finfina 46 minuter och 11 sekunder) plus ett helt värt intag av fin livemusik, lite rödvin och en och annan drink på kvällen har jag helt lägligt ingen träning inplanerad idag. Istället väljer jag att lyssna på vad min kudde säger mig, luta mig tillbaka i soffan igen och jag planerar att avverka minst två filmer under dagen. En tupplur blir det minsann också…minst en, that is.

Hur har ni det idag…fångar ni den kyliga solen?

.

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Ann
  19 februari, 2011 at 15:24

  Men självklart är det solen som gäller, även om jag inte heller på nåt sätt inbillar mig att det är vår i februari… Långdistans idag och skridskor i morrn, film kvällstid eller ev om det regnar småspik ;)… Önskar dig en skön vila fina snabba grymma du!

 • Reply
  soffan
  19 februari, 2011 at 16:20

  Här nere i skåne är det också sol, men bara ett par minus. Jättefint, men jag håller mig inomhus ändå, och spenderar dagen med att fika stup i kvarten med min familj 🙂 .

 • Reply
  suzan
  19 februari, 2011 at 17:03

  var ute o gick imorse o höll på o frysa ögonfransarna av mig!! galet kallt!

 • Reply
  annastei
  19 februari, 2011 at 18:17

  Jag var ute och åkte skidor, men tyckte inte alls det kändes så kallt som det faktiskt var. Solen värmde, och det var fantastiskt fint! Resten av dagen har jag legat i soffan, däremot (inte hon som kommenterat alltså, utan möbeln 😉 ).

 • Reply
  soffan
  20 februari, 2011 at 08:19

  Haha, tack Anna, för att du inte låg på mig utan valde möbeln istället 😉 .

 • Reply
  Ellinor
  20 februari, 2011 at 09:28

  Så typsikt svenskt att vara tvingad att ta tillvara på solen, minusgrader eller ej.
  Hoppas att du fick en härlig lördag i soffan. Själv jobbar jag både idag och igår men njuter av solen nu på morgonkvisten.
  Kram

 • Reply
  frida
  21 februari, 2011 at 12:33

  Jag trotsade också de luxe, kändes skönt att läsa ditt inlägg!

 • Leave a Reply