löpning,  morgon

Godare morgon

Ja, det är verkligen en morgon av den godare sorten…kanske godaste faktiskt. Eftersom jag fr.o.m. idag och resten av veckan drar på mig skoluniformen (well…mentalt iallafall), och vi såhär första dagen inte börjar förrän 10(!) innebär det att jag kan lämna hemmet fyra timmar senare än vanligt! Fattar ni lyxen!?

Kan nog inte tänka mig ett bättre sätt att ta vara på detta än att vakna utsövd samma tid som jag normalt brukar vara framme på jobbet, konstatera nästan plusgrader och dricka en god kopp kaffe, snöra på mig löparskorna och jogga runt stan i morgonljuset. Så det gjorde jag.
9,55 sköna (förutom mellan kilometer 3 och 5 när höger underben gjorde sig påmint igen..?) kilometer avklarade, gröten med mammas hemmaplockade blåbär är snart landad i magen och jag känner mig mer än redo att ta tag i skolan som idag bjuder på åtta timmar ledarskap. Tisdagslyx är vad det är.

Hur lyxar ni till det idag?

Hemma efter 50 minuters morgonlöpning.
Kan man annat än känna sig välkommen med denna utsikt?

3 kommentarer

  • Frk Nyfiken aka Erika

    Åh vad trevligt för dig. Tyvärr brukar sådan lyx som att man börjar många timmar senare för mig innebära att jag då och nästan enbart då lyckas komma för sent. Hoppas du slipper det och ha så kul! Lyxen för mig idag innebär en lång promenad i strålande sol men en god vän. Inte att förakta 🙂

  • Erika

    Genom sovmorgon och träningsvila. Inte för att det alltid är lyx, speciellt inte för en rastlös själ – men jag ska på teater ikväll. Det är lyx <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.