löpning morgon

Solig start

Stockholm 06.00. Klarblå himmel och -2 grader. Sarah McLachlan i lurarna och ett varv runt stan i 05.02-tempo. Pigga ben och ett nyfiket sinne inför andra dagen i skolbänken. Det var min onsdagsstart – hur var din?

Nöjd över min soliga husvägg efter morgonrundan
som avslutades med en halv kilometer i fint 4:12-tempo.

Tack benen och lungorna.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Jessi
  30 mars, 2011 at 08:57

  Gud va skön start på morronen! 🙂 Mitt avslut på tisdagen såg ut så där! 😉 Min start på onsdagen blev en kopp java och en svampomelett med laptopen i knät! 😉 Strax en sväng till gymmet! Hoppas du får en kanon dag! 🙂

 • Reply
  Erika
  30 mars, 2011 at 10:54

  Skön morgon!

  Min började dessvärre med halsontskänningar 🙁
  Så en liten friskvårdande sovmorgon och sen transport till jobbet.
  Piggare, men det är nåt dumt som spökar i kroppen. Bort!

 • Reply
  Annoula
  30 mars, 2011 at 15:00

  ÅHHH! Härlig start på dagen!

 • Reply
  Jojohanna
  30 mars, 2011 at 17:18

  Skön start på dagen! Min startade med matsäcksfixning. Fortsatte med en heldag i fjällen, med utförsåkning på friluftsdag. Skön onsdag här med alltså!

 • Leave a Reply